Präglingsmetoder

Transfertryck på kläder

Fördelen med ett transfertryck är att den kan lagerhållas för snabb tryck och vid leveranser av mindre upplagor.
Vanligt förekommande hos våra kunder är att vi har t.ex. ett litet tryck för vänster bröst eller arm, ett tryck för vaden på arbetsbyxor och ett större tryck för ryggar på t.ex. tröjor, jackor eller t-shirtar.
Ett transfertryck är ett förtillverkat märke som värms fast på plagget med en transferpress. Ska man trycka på få plagg eller många olika sorters plagg är denna metod att föredra. Ett snabbt, billigt och snyggt sätt att få sina arbetskläder profilerade. På just arbetskläder är denna metod den vanligaste bland våra kunder. Priset på en transfer varierar beroende på hur stor den ska vara samt hur många olika färger ni har i er logga.
Vi kan även erbjuda transfertryck med brodyreffekt eller toningar, allt för att er logga ska se så exklusiv ut som möjligt.

Screentryck på kläder

Om du ska trycka lite större volymer är screentryck ett kostnadseffektivt alternativ. Screentryck är en metod som innebär att man trycker färgen direkt på plagget. Denna metod är lämpligt för T-shirts, pikétröjor eller olika sorters tröjor (sweatshirts). För större antal plagg av samma sort är screentryck att rekommendera. Priset på ett screentryck avgörs av antal färger som ska tryckas samt antal plagg som ska tryckas.

Brodyr på arbetskläder

Brodyr är en av de mest exklusiva präglingsmetoder på marknaden, vi använder oss av direktbrodyr där vi broderar er logotyp direkt på plagget.
En brodyr är något som verkligen förhöjer helhetsintrycket på era kläder. Vi broderar i stort sett alla sorters plagg, även stickade mössor & kepsar.
Det första vi gör är att tillverka ett mönsterkort av er önskade brodyr, detta är ett speciellt program till brodyrmaskinen som räknar ut var och hur varje stygn ska sitta. Priset för en brodyr varierar mycket, antalet som ska broderas samt mängden stygn bestämmer ert slutpris.

Övriga metoder

Vi kan bland annat tillverka broderade märken som värms fast, läderpatchar etc. Möjligheterna är oändliga, vi kan t.o.m ta fram eran unika kollektion av kläder.

Kontakta oss på info@knegarn.se med er förfrågan, vi återkommer till er inom 24 timmar.